Hinnasto

Renkaiden vaihto ja lisäpalvelut paikan päällä ammattitaidolla

Vaihdamme renkaat aina asianmukaisilla välineillä ja tarkkuudella. Kokemusta on kertynyt hommasta 14vuoden ajan. Liikkuvassa kalustossamme on kaikki tarvittava mitä laadukas renkaiden vaihto tarvitsee. Tarkistamme renkaiden kunnon, käytämme kiristyksessä momenttiavainta jotta renkaat saadaan oikeaan kireyteen sekä tarkistamme rengaspaineet. Mukana pidämme myös liikuteltavia lisävaloja joten pimeyskään ei ole este.

Renkaiden vaihdon yhteyteen tarjoamme myös halutessasi lisäpalveluita kuten renkaiden tasapainoituksen, vikakoodien luvun ja raportoinnin, akkutestin raportilla, polttimoiden vaihtoa ja nesteiden tarkistusta. 

Huolehdithan siitä että auton sivuilla on tilaa tarpeeksi tunkin käyttöön(noin100cm) ja liikkumiseen renkaan kanssa. Jos autossa on lukkomutterit tai pultit niin otathan avaimen valmiiksi esille. Voimme tarvittaessa hakea renkaat varastosta tai verkkokellarista lisäveloituksesta(muistathan ilmoittaa tarpeesta työtä tilaessa jotta osaamme varata tarpeeksi aikaa).

Luethan peruutusehdot sivun alaosasta.

Hinnat sis alv24. Maksaa voi käteisellä, kortilla tai halutessasi maksu hoituu myös maksulinkillä, jonka lähetämme puhelimeesi, joka maksetaan korttitiedoilla jolloin pystyy välttämään lähikontaktin.

Hinnat

Hinnat sisältävät matkan kohteeseen, renkaiden vaihdon ja yllä luetellut tarkistukset.

Renkaiden vaihtojen hinnat voimassa vaihtosesonkien aikana. Sesonkien ulkopuoliset yksittäiset vaihdot veloitetaan liikkuvan korjaamon hinnaston mukaisesti. 

Renkaiden vaihto 1 autoon

45€

Renkaiden kausisäilytys

50€

Renkaiden vaihto toimipisteessämme

30€ henkilöautot 

40€ paketti ja maastoautot

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Neliökuja 2, 04300 Tuusula. Auki arkisin 8-16,30.

Renkaiden vaihto 2-3 autoon

40€/Auto

Renkaiden vaihto 4+ autoon

 34€/Auto

Jos samassa osoitteessa on useampi renkaiden vaihtoa kaipaava auto niin saadaan hinta alaspäin. Hyödynnä tämä esimerkiksi naapureiden kanssa, työpaikalla tai vaikka joukkueen harjoituksissa.

Lisäpalveluiden hinnat

Akkutesti raportilla

Tarkistamme akun kunnon nykyaikaisella akkutesterillä joka kertoo akun kunnon prosenteissa ja tulostamme tästä raportin. Akkutestin perusteella pystyt varautumaan ja vaihtamaan akun tarvittaessa ennen kuin auto jättää tien päälle. 

10€

Renkaiden tasapainoitus

Autossamme kulkee mukana tasapainoituskone jolla pystymme tasapainoittamaan renkaat ennen allelaittoa tarkasti. Lisää ajomukavuutta ja alustan elinikä pitenee kun renkaat ei väpätä ja täristä.

30€

Vikakoodien luku

Käytössämme on ammattitesteri Launchilta jolla pystymme tarkistamaan auton järjestelmien kunnon ja tulostamme tästä sinulle raportin.

30€

Nesteiden tarkistus

Tarkistamme moottoriöljyn tason, jäähdytysnesteen tason + pakkaskestävyyden ja jarrunesteen tason + vesipitoisuuden. Liian suuri vesipitoisuus jarrunesteessä heikentää nesteen ominaisuuksia ja pienentää lämmönsietokykyä joka voi aiheuttaa vaaratilanteita.

10€

Polttimoiden vaihto

Polttimoiden vaihdon hinta on riippuvainen automallista sekä polttimon mallista. Näistä annamme tarjouksen etukäteen erikseen kysyttäessä.

?€

Katso myös liikkuva korjaamomme joka tarjoaa kaikki huollot ja korjaukset paikan päällä. KLIKKAA TÄSTÄ

Peruutukset

Peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista ja turhista käynneistä veloitamme 55e. Peruutukset tekstiviestillä 045 871 3471 tai sähköpostiin info@hubonauto.fi.